Farfars flesk e gött!

Hejsan, Har varit med sannorna idag!!! hehe adrenalinkick! (eller ja hur det nu stavas) Jag slutade halv fyra idag jobbigt, men dirrekt så åkte vi hem till mig och så var Farfar hemma och var i full rulle med att steka flesk och göra morotsstuvning, hur gott som hellst speciellt när det är Farfar som har lagat det sen blev det honungsmelon, hehe.
Ja iallafall så kom vi hem och satt vid datan och chillade. sen var SannaT tvungen att åka hem och käka, sen var det bara jag och SannaW heh ganska logist väll.
Igår var jag ju hos mamma och hon hjälpte mig med min uppsats, och det gick fan skit bra ju. Mamma är väldigt duktig på att skriva texter och sånt så hon hjälpte mig till en riktigt bra uppsats om jag får säga det själv. Och igår så köpte jag ju en skol väska också. Det känns faktist lite patetiskt med den den enkla väskan som ser ut som vilken som helst när man kollarpå dom andra roliga som kostar typ en miljon enligt mig alltså. Men jag är nöjd med väskan jag velle ha en stor skolväska och nu har jag det:)
Puss
Hoobastank The reason
 http://www.youtube.com/watch?v=lQ12Cg3dsCI
The killers Human
 http://www.youtube.com/watch?v=d97XFGR_IP0

Kommentarer
Postat av: beatricejakobsson

sv : tack :)<3

2009-02-04 @ 19:32:06
URL: http://beattriicee.blogg.se/
Postat av: Bloggaren

Fläsk!

2009-02-09 @ 16:50:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0