Insperation.

DEt här är den dära tjejen som alla säger är så lik Kenza, hon är ju typ det! Men iallafall jag tycker att hon har så jävla fina kläder. Hon ger mig mycket insperation. Men dock bara till höst typ, för att det är inte riktigt min stil att springa runt i mest svart på sommarn, då vill jag vara sommrig i färjer=) Men ändå, titta lixom! Här är hennes blogg: fashiontoast.com













Elin.

Hej hej hallå!
Igårkväll åkte jag och Elin till Stråket och chillade omkring. Efter en stund så mötte vi upp Fredrik och Tobias. Vi gick runt i cirklar, kollade vilka karoseller som kommer osv.. Ja det var väldigt mysigt iallafall.
Sen Cycklade vi hem och så mötte vi SannaW, Sofie, Ida, Malin, ElinO, Sen kommer jag inte ihåg,  på statoil Haha Fetton!!!

Elin. Inte igår

And Me!

Jag och Elin, ja Vi har känt varandra länge. Det som är så bra med oss det är att vi typ har samma hjärna, vi tänker på samma sätt, och ja vi vill typ samma saker. Vill vi göra något så gör vi det, vi fixar det alltid:)
När vi ville till stockholm för första gången så var vi 13 eller 12 år och vi hade loppmarknad så att vi kunde fixa pengar dit, så jävla gulligt tycker jag.

Elin Och Jag, ganska små här tror jag:)

Mina senaste köp.

Mina senaste köp:)

Byxor från monki, Hatt från rut mf...

Örhängen med blåa stenar och de två halsbanden( trekantiga och guldiga med guldiga hänggrejer) från HM, Halsbanden med svarta fransar och det  med en massa pärlor och guld armbandet från JC.

Söta äpplen från bik bok=)

Hade hälre visat bilder när jag har på mig grejerna det blir ju roligare men jag pallade inte sätta på mig sakerna och ta bilder.. hatar att ta egopix, jag blir så ful på dom.

Aja det var det.
Puss

INSPERERAS AV MADONNA



Det pratas väldigt mycket om modet som kommer i hört, det blir nämligen väldigt mycket 80 tal! När jag hör det tänker inte jag dirrekt på typ blåa byxor, rosa tröja och tupperat hår.. nej, nej. Visst det kan ju vara collt men det är inte det jag syftar på just nu, och enligt mig så är det inte det som kommer att vara i höst det känns nästan som att det redan har varit så jag är trött på det. Tänk Madonna! Henne inspereras jag av nu när det gäller kläderna i höst. Alltså nät/spets linnen, högmidjat(ibland) många halsband och armband, kavajer, skinnkjolar, handskar  och ja rött läppstift kanske:) ne men jag vet inte, men i den stilen skulle jag väll tro. And i like it! sen Behöver vi kanske inte ha halvahåret uppsatt och ha hårband, coolt men det är jag alldeles för feg för att ha iallafall. hehe





Sen är inte jag en mode expert jag kanske är helt ute och cycklar..

Puss

Kings Of Leon


Kings of leon- closer
så jävla braa

YRAN

Hola bolaa..
Länge sen jag skrev, hmm.
Nu har iallafall Yran/storsjöstråket börjat, det är så himla kul! jag älskar när et är en massa folk som är här i östersund.  Jag har varit ner varje dag förutom i måndags:) Haha och jag kom in på krogen för första gången också, i typ fem minuter men ändå! Fånig jag är va.
Storsjöyran är en festival och det kommer massor med folk hit, Östersund blir som en annan stad tycker jag!
Det kommer massor med bra band oxå:D:D:D Johnossi, Hassle, Lady gaga, Peter och Veronica Maggio är bara några av dom som kommer. Jag tror att jag ska gå alla dagar, det är ju typ värt det! Men då måste jag göra så att det blir värt pengarna om ni fattar;)

YRAAAANNNN

Jag och Sanna innan vi gick ner på stråket första kvällen.


Varför har killar morgonstånd?!

Igår så var jag på bio, kollade på The proposal den var skit bra, värkligen!! Det var en scen när killen hade morgonstånd, och då blev jag värsta nyfiken på varför man har det? Så nyfiken som jag är så googlade jag och fick fram detta på ungdomar.se:)

Morgonstånd eller kisstånd är en form av ofrivillig erektion. Anledningen till morgonståndet hänger ihop med drömmar, dock inte nödvändigtvis sexdrömmar. Man drömmer cirka tre till sex gånger per natt och då slappnar kroppen och svällkropparna i penis av på samma sätt som när man blir sexuellt upphetsad. Det innebär att alla män har erektion varje gång de drömmer! Om man drömmer strax innan uppvaknandet kan erektionen hänga sig kvar.

saxat ifrån aftonbladet och sexologen linheeds kolumn

lite lustigt egentligen. Lite skrämmande också att insee att man har stånd varje gång man drömmer. Särskillt med tnake på att när man tänker efter så har man sovit över hos folk och ofta bara haft ett påslakan eller liknande som täckte som är väldigt tunnt.

Men inte hela värden antar jag.


Där ser man...........

Hörselskadade mig...............

Lägg märke till höraparaterna!

Jag är nämligen hörselskadad, dvs jag hör dåligt så jag har hörapparater som stärker min hörsel! Det är ingentilng som jag dirrekt tänker på, för att igentligen så är jag en helt normal tonåring, men jag säger bara va, lite mer:) 
Jag försöker att leva precis som vanligt, och jag tycker att det är såå sorjligt att det finns fler hörselskadade som typ slösar bort som ungdom genom att hela tiden tro att dom är annorlunda och typ är rädda för vanligt hörande(jag säger inte bara det, jag har träffat många) dom slutar tänka på hur dom ser ut och springer runt med skitigt hår gympa byxor och skämtar om att killar också kan gråta( alla är inte så, men ändel). Jag har helt enkelt bestämt att jag inte tänker vara en sån, och därför tackar jag nej till gymnasiet i örebro för hörselskadade och döva.. Vet inte vad mamma och pappa kommer att säga men dom kommer inte att bli glada! men det skiter faktist jag i, jag mådde skit när vi var där nera på studiebesök eller vad det heter. Jag mådde skit av att se alla hörselskadade och så. Jag vill känna mig normal och det gör jag med mina kompisar här:)  Jag menar värkligen värkligen inte att alla är så som jag har skrivit, men det finns såna................

Elin har fixat....

Elin har fixat min design:) jag blev nöjd, den lixom avspeglar min egna personlighet. Tackar tackar Elin!

Förövrigt så har jag varit med Elin de sista dagarna, vi har bara chillat och varit inne typ:) jag har instalerat ett harry potter spel som är hur kul som hellst, läskit men kul!

Hallå kan vi få fint väder nu eller?!

Man sitter inne och känner sig lite trött, med en kompis och spelar kort, man hör hur regnet slår mot taket och det blir som ett surrande..........
PFFKSSS
Nu har det regnat i flera dagar! Jag är så jävla trööt på det!! Faan det är sommar nu. Det kan vara skönt med en regndag som uppehåll (och då ska det spöregna inte nåt jävla små skit dugg) Mellan dom varma och sköna dagarna:) Det skulle vara perfekt!
 
Ida längst bak, Sanna, och jag:) en fin sommar kväll.

Ida, ElinO, SannaW, Och jag.

Ett nattdopp.
Jag vill ha sol!


Onskan


Jag och Elin kollade på onskan igår, den gick ju på TV! Fy faan att jag aldrig har sett den. Den var ju huur bra som hellst! MmMM Tummen upp!


()()()())(()(()( vet inte vad inlägget ska heta! men.. Läs;D

Hej!
Även fast jag inte alls hade lust att vara med någon alls förutom typ pappa och lovisa så var jag med Sanna:) Det var mysigt! Vi gjorde inge speciellt tittade på Titanic ända till man ser isberget för det pallade inte vi (jag). Sen gick vi ut på en promenad och vi hade väll våra vanliga talk om typ att vi ska gå ner i vikt(hahhah?) och att vi ska skriva ett "kontrakt" om att vi ska träna osv osv... hahahha det är sjuukt typisk oss, men ändå det är så roligt att prata med sanna om det för att vi tänker typ lika dant när det gäller såna saker:P men aja det var kul!!
Jag lyckades ta lite bilder också! otroligt, bilderna är tagna ikväll men dom har igentligen ingenting att göra med det vi gjorde typ... Det är bara lite mongo bilder som jag är expert på att ta*Stolt*  Det finns ingen, INGEN som har hela datorn full med så många mongobilder som jag. jag tror faktist att jag inte har en enda seriös bild.

Sanna dricker saft.

YRAN!

Mitt och Lovisas vykort som vi skickade till pappa i Kroatien!

En Kalle och hobbe tidning som jag hittade här om dan, säkert pappas gamla, hur som hällst så älskar jag serien!

Läs Läs:D om ni ser....... hmmm

Hola bloggis

Jaa , Hola bloggis!
Som inga i hela världen har märk så har jag inte bloggat på ett tag nu( igen). Och det är så typiskt mig! Alla "normala" bloggare tar en bloggpause när dom inte har lust att blogga, men jag bara slutar.. Och sen sägar jag: jag har inte bloggat på ett tag men kände inte för det. Precis som nu:)
Men va faan jag orkar inte lägga ner en massa tid på bloggen, speciellt inte nu när det är sommarlov, så vill jag vara med mina kompisar. Dessutom så är det inte dirrekt en framgångsrik blogg jag har:P *så waat de häll*

Ne nu vill jag njuta och ha den bästa sommaren någonsin! tycker att du också ska har det, så släpp datan och ut till den stora stygga världen(?!?) ;P
Pussarr få se hur det blir med bloggen, jag är igentligen ingen bloggmäniska och jag har ju inte förmågan att skkriva ett roligt inlägg.

RSS 2.0