focacia.

Hejsan. det var elevens val idag oxå,  så jag och Sanna hade hekungskap och då bakade vi muffins och focacia eller nåt, det är nåt bröd med oliver och lite sånt men nu har jag ätit hur mycket som helst och håller på att spricka!! Usch jag hatar att vara så här mätt, jag skaaldrig äta igen tror jag. ikväll är det dans träning. men nu ska jag rulla över till soffan och sova/spy. Puss

Arn

Hejsan. Tänkte bara säga en sak. Idag så hade vi elevens val och då hade jag och sanna, Klara, Sara och lovisa film så vi tittade på Arn ettan och tvåan. Oj den är såå bra! det ä en film som är så  värd att titta på så det finns inte.
 http://www.youtube.com/watch?v=qBv1PI5e9Do
 http://www.youtube.com/watch?v=4X0DTj-a6wE

Halloj.

Hejsan, tänkte bara säga att jag lever.. Ja Jag vet, min uppdatarering har varit skit kass i veckan det beror dels på att jag har läst den sista halvan i harry potter och så har jag pluggat ganska mycket tyska..
Harry potter...  Fy fan. Det går inte att beskriva hur mycket bckerna betyder för mig. När jag började att läsa böckerna så började jag att tänka på ett annat sett, på allt. Det låter ju lite fånigt, men det är faktist sant... Jag grinade som fan på slutet, både för att det var sista boken och då finns det inga fler att läsa och för att det var så sorligt och gulligt lixom. Och det inte att beskriva hur mycket jag också vill vara en häxa, haha jag vill ju det!
Men jag må nog ta och göra tyska. Puss

Gomorron.

Godmorgon. Har ni sovit gott? Det har jag iallafall. Jag sov hos sannaW inatt. Igårkväll så gjorde vi inge speciellt. Ska åka på dans snart. ses snart. Puss

Hej hopp.

Hejsan alla. Just nu sitter jag och lyssnar på Leona Lewis låt run. Den är så himla fin. Jag har typ börjat att älska så hära lugna låtar den sista tiden, jag vet inte varför jag brukar lyssna på mer glada låtar. Äh jag vet inte.
Ja Hur som hellst så har jag ju som sagt varit på stan med Sanna och Erika. Det var kul. Jag köpte inget jag vill spara pengarna till nästa månad för då kommer jag ha rätt så mycket pengar. Men efter ett tag så satte vi oss på Donken och köpte en joice, haha lol på oss vet ni hur frestad jag blev på att köpa en gjass eller nåt men icke!..

Leona Lewis run
  http://www.youtube.com/watch?v=pcpWQC9prm0
 
Puss

gomorgon.

God morgon. Dansen var riktigt kul. Jag, Elin, Matilda, Lovisa och Anna var där tillsammans med pappa och hans kompis Hans, haha. Vi åkte hem nån gång vid ett, halv två tror jag. Just nu har jag inte så mycket mer att berätta förutom det( ska berätta mer senare när jag fått lite bilder) Och att jag ska på stan med Sanna och Erika idag, igentligen är jag trött och har ont i mina fötter men efter att sanna tjatade:
Sanna: Men du, Lauren i thie hills hon sa att man gör saker för sina vänner hon sa till Audrina ba men jag följer med för din skull och för att du tycker att det är kul, så nu tycker jag att det skulle vara roligt att gå på stan så kan inte du ställa upp på de då? hihihi
Jag: Pfsss.... Vänta... Eh se you later alygator.
Sanna: Va?
Jag: Äch skit sammma jag följer väll med då..,
Sanna: Jaaa!

En vanlig dialog med min Sanna.
 
Jag och Sanna. Snälla
Fråga inte vad det här är för någon bild.

Puss


Dans på folketshus.

Jag och Elin på en tävlig för kanske ett år sedan, Såå söta vi var.

Hej och god morgon. Ni får ursäkta för igår, jag hann värkligen inte skriva. Jag har engelska prov idag som jag har totalt gett upp på. inte bra.  Sen efter skolan så ska jag Elin förbereda oss till ikväll. Tro det eller ej men vi ska på dans, det kommer typ vara Highligt och chaky hehe asså jag vet inte hur det stavas men dom banden kommer att spela. Jag lovar jag och Elin kommer säkert att sitta uppe på läktarn och bara titta, men vi får se:)
Men jag skriver efter skolan. Puss

*******

Hej hopp. Idag så har jag tuvär full rulle så jag hinner inte att skriva nåt mer inlägg än det här...
Men puss på er, och ha det så bra så länge.

Pappas traditionella grimas imorse, farsan då..;)


Godnatt bloggen

Så nu har jag Duchat och smörjt in mig, och så klart så råkade jag smörja in min med en sol kräm från i sommras så jag är typ helt kletig nu, BRA MÄRTA, RA! Sen  så noppade jag ögonbryna, vilket som vanligt blev dåligt för att jag har ett ärr mitt i ena ögonbryn satt det ser lite konstigt ut, men jag använder en ögonbryns penna som gör att det ser bättre ut. Men det är ju självklart att det ska komma ett ärr mitt i ögonbrynet( Jag åkte längd skidor och halkade baklänges och sparkade mig själv i ögonbrynet satt det blev ett hack, och nu har det slutat att växa hår just där..) Kunde det inte komma ett ärr på knäet eller varför inte under foten?  Men nu ska jag iallafall gå och sussa, eller jag ska först läsa Harry Potter och dödsrelikerna as spännande jag har snart läst ut den:) Men ni får ha det bra så länge.
dnatt babes. Puss

Vinter

Eftersom det är så snöigt och kallt så...

Liggar jag och Lovisa (Lovisa min syrra på bilden) Inne och myser och...

Tittar på tv. Vad är det vi tittar på här? jag tror det är Life of Ryan, en riktig snygging.


Så här ser typ varenda dag för mig ut nu förtiden, det ser ju mysigt ut vilket det är men inte varge dag.  Jag har tröttnat på stan nu eftersom jag har varit där typ femtioelva gånger utan att jag har hittat något. så nu jag har värkligen bestämt mig! Jag ska beställa kläder istället. Numera känner jag mig ful varenda dag.. jag har samma dun jacka varge dag, och jeans och en tjocktröja. från börgan av vintern så försökte jag klä mig lite "piffigt" ändå men jag gav fan upp efter en månad, jag lyckas ändå inte. Så nu sitter jag här med fula men varma kläder, blek och mitt självförtroende är på botten, det är därför jag längtar till sommar då man blir brun och då man kan ha fina klänningar och shorts. Men den kommer när det kommer, men jag blir lite svis när jag läser bloggar från stockholm eller nåt och så skriver endel ba "det känns att våren är på väg, solen sken idag så jag körde med mina tunna strumbyxor" Hehe.
Aja puss på er

DANSA

Hej. Träningen gick jätte bra! Jag och Anelica kom på en massa nya steg, och vi är nöjda! Men vi har bara typ sex 8:er(orkar inte förklara nu:P) så vi behöver några till men det fixar vi lungt:D. Och träningen var så himla rolig!
Och Janique var hos tändläkaren och fixade tandställning på underkäken imorse så nu läspar hon och det var så jävla kul! När jag, Anelica och Janique satt på bussen hem så pratade vi, och jag skrattade så mycket åt Janique det här var hon:
- Jag år ftrips eheh och få fkulle jag hämta fugrör, Puff hej hahahah.
Jag och Anelica skrattade som galningar. Alla på bussen måste ha trott att vi gick på nåt, hehe. Men nu måste jag göra läxor.. Om jag har tur så hinner jag med ett inlägg igen senare, om jag har något att skriva om. Puss

DANSA!!

Denna dag.

Hola bloggen! Har ni haft en bra dag? jag har väll haft en medelmåtta dag om man säger så, det var träslöjd vilket är ett bonus trä tage som läraren kallas låter oss att sitta och prata och träna på att skära mönster i trä som vi ska ha till ett skåp. Sen var det engelska och då fick jag reda på att jag hade prov på denna fredag inte nästa fredag som dan-axel sa, den löngnaren:P  Sen efter det så hade vi redovisning på so om intustriuela revolutionen(vet inte hur det stavas som vanligt) och Andre var ju så klart sjuk, han som har alla fakta papper och sånt men vi var tvungna att redovisa ändå, men det gick bra jag fick VG!
Men jag ska dra på dans träning nu men jag skriver senare. Puss

Måla naglar.

Ja hejsan igen:)
´Just nu så känner jag mig lite pist of(heh eller hur man stavar det) Jag har målat naglarna idag(mörklila) men så klart så har det redan blivit förstört! så jävla typiskt. Jag ger upp!

Smoothie.

Hejsan. Idag har jaf varit på skolan och det var checkdag.  Checkdag är när man får ta igen saker som man ligger efter ii, eller träna till ett prov. Riktigt chill faktist. Sen var jag med SannaT kul kul. Vi gjorde som vanligt smoothie och sen tittade vi på pelle svans lös hhaaha vi har fasen inge liv!
Men jag bloggar senare jag ska ta och svara på kommentarer och göra lite läxor. ses alldeles snart puss

Sanna Och Jag.  Och sanna som vanligt den finaste!

Tralala

Hejsan. Var berädda på att jag inte kommer att hinna skriva så mycket denna vecka, men vi får se.
Puss

Tralala

Hejsan. Var berädda på att jag inte kommer att hinna skriva så mycket denna vecka, men vi får se.
Puss

13 årig pappa?!

Jag läste igår om en kille som är tretton år gammal och har just blivit pappa! Hans flickvän är femton år. Ni får ursäkta men USCH! Jag tycker fasen inte att man ska bli pappa då, heller inte he sex då! Han är på tok för ung och jag tycker att man först ska lixom leva livet när man är ung satt man blir lixom mer erfaren och kan uppfostra ett barn!
Ville bara säga det. Ni kan läsa om det här:  http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/article2233878.ece

Sommar!!!

Åh, ne nu börgar jag få nog av det här. Jag älskar vintern och så, men jag har börgat att längta till sommar nu, då man kan ha klänningar och åka till min stuga med kompisarna. Jag åkte väldigt ofta till stugan i sommras, och det är sååå mysigt att vara på landet och inte behöva tänka på hur man ser ut och springa i stövlar bland kossor, kalvar, lamm och sånt, hehe det låter kanske inte så mysigt men jag tycker att det är en riktig upplevelse, tro mig det är inte dirrekt glamoröst men.. det är förbannat kul=D.

Jag hur glad/ful som hellst=D

Söt kalv på typ en halv vecka.

Rumskompisar:)

Jag fular mig när vi ska hämta ved, slog rekord på hur måga ved trän jag kan bära haha stolt!

Fin blomma.

Bli inte rädda nu.. Jag vet jag ser ut som en mus hehe men jag älskar bilden!

Ännu en fin blomma, SannaTs lilla syrra har tagit bilderna på blommorna så nu vet ni det=D

Jag vet det här kanske beträffar era värsta mardrömmar;)  Men det får väll göra det!
Puss

Låten.

En låt som jag aldrig tröttnar på!
Den är fin, och jag älskar texten.
 http://www.youtube.com/watch?v=xTdgOUqbEmQ

"She Will Be Loved"

Beauty queen of only eighteen
She had some trouble with herself
He was always there to help her
She always belonged to someone else

I drove for miles and miles
And wound up at your door
I've had you so many times but somehow
I want more

I don't mind spending everyday
Out on your corner in the pouring rain
Look for the girl with the broken smile
Ask her if she wants to stay awhile
And she will be loved
She will be loved

Tap on my window knock on my door
I want to make you feel beautiful
I know I tend to get so insecure
It doesn't matter anymore

It's not always rainbows and butterflies
It's compromise that moves us along, yeah
My heart is full and my door's always open
You can come anytime you want

I don't mind spending everyday
Out on your corner in the pouring rain
Look for the girl with the broken smile
Ask her if she wants to stay awhile
And she will be loved
And she will be loved
And she will be loved
And she will be loved

I know where you hide
Alone in your car
Know all of the things that make you who you are
I know that goodbye means nothing at all
Comes back and begs me to catch her every time she falls

Tap on my window knock on my door
I want to make you feel beautiful

I don't mind spending everyday
Out on your corner in the pouring rain
Look for the girl with the broken smile
Ask her if she wants to stay awhile
And she will be loved
And she will be loved
And she will be loved
And she will be loved

[in the background]
Please don't try so hard to say goodbye
Please don't try so hard to say goodbye

Yeah
[softly]
I don't mind spending everyday
Out on your corner in the pouring rain

Try so hard to say goodbye

Snöar och snöar.

Här uppe i jämtlind så är det mycket snö!


Utanför mig.



Sofie, sannaT, Elin och SannaW:)

Lite senare.

Furan.

Hejsan. Vilken vecka det har varit! Jag önskar typ att vi fick vara på skolan idag och ha tillsammansvecka, det hade lätt varit värt de..
Igår kväll så var det ju dans på"furan" Och det var så jävla kul. Nu när man har lärt sig att dansa bugg och foxtrok så blir det as kul. Jag och Elin dansade bugg samtidigt med en kille och det var konstigt med skit skoj, så nu vall jag Elin och Sanna börga i bugg kurs;) Men det var en sak som jag nästan skämdes för.. Ni får faktist ursäkta, jag vet att jag är taskig nu men ... Jag fick dansa med samma kille tre gånger och han är varldens tönt och han tror att han är bäst på bugg så gick och typ jagade mig så fort jag var i närheten av honom och seriöst jag blev äcklad av honom!!!!! Usch, och när han bjöd upp så kom han alltid fram till mig och ba log som faan och sträckte fram händerna.. JAG FÅR ONT I MAGEN.
Men förutom honom så var det kul:)
Men nu måste jag gå. Puss

Skämtet.

Dåligaste skämtet ever!
Ät gul snö, det kan vara öl. Jag typ ha ha ha!

hahaha.

Hehe, Jag har glömt en grej. För några veckor sedan så hittade Lovisa en rolig grej i tidningen.

Nakenchock på gågatan
ÖSTERSUND.
En man blev mycket förvånad när han gick på gågatan i Östersund under natten till torsdag.
Han hade varit på en fest och var på väg hem med sin flickvän. Plötsligt såg han hur en halvnaken man sprang i kalsonger längs gågatan i Östersund vid fyratiden på morgonen.
- Jag blev så jäkla paff, berättar ögonvittnet.
Samtidigt ropade mannen: "Jag är en falukorv". Han vek sedan ner mot badhusparken.
- Han var berusad.
Ögonvittnet försökte filma den nakne mannen med mobiltelefonen. Men han hann inte med det.
 Hahaha ja jag tyckte faktist att det var lite roligt.

The notebook.

Hej. Jag har just tittat klart på the note book!! Herre gud! den är så bra, man får lixom ont i magen när man tittar på den..
Om det är någon som inte har sett den, så se den!!! Den är sinnes sjukt bra och det känns som att det hr är en värklig händelse för.. Ja det bra känns så. Och man tänker på den typ resten av dagen för att den är så bra.
Här är trailern
 http://www.youtube.com/watch?v=S3G3fILPQAU

Puss


Hittade mina nycklar iallafall.


Hej. Nu har jag kommit hem. Hehe jag hittade nycklarna iallafall, tack gud!  Men inte mobilen...
 Jag kom ju lite sent till skolan, men det gjorde ju ingenting alla som hade skridskor satt typ i korridoren och pratade. Jag vet inte varför men förmiddags åkningen blev inställd jag tror att det var för att det var så himla kallt ute. Så innan lunch så satt vi bara och chillade, spelade pinginis och dansade lite;P Jag önskar att jag hade min kamera satt jag kunde ta bilder..   Jag har sett ut som ett riktigt troll idag!! Mamma sa att jag inte fick ha något smink(på grund av ögat) så det skippade jag då sen hade jag rufsigt och allmänt fult hår sen så hade jag bara mjukis kläder.  Ikväll är det träning men jag vet faktist inte om jag kan.. jag känner mig inte riktigt frisk, jag är lite hängig och jävligt trött bara, men vi får se..
Men Ha det bra så länge då. Puss

Slarv majan Märta.

God moron. Idag ska jag åka skridskor, me frågan är hur det kommer att gå? Jag vet knappt vart jag ska, igentligen så skulle alla mötas på ett ställe men jag har ju inga skridskor så jag måste åka och fixa ett par typ låna eller nåt, sen så är det 20 minus och jag håller på att bli förkyld och mitt öga har inte blivit ett dugg bättre det är fortfarande rött och så usch!

Men det löser sig nog, jag drar helt enkelt till skolan och letar reda på nån lärare och frågar så får jag väll komma försent. Men igentligen så skulle jag bara kunnat ringa en kompis och fråga men... Jag har typ tappat bort den, innan jul så hade jag tappat bort min älskade rosa mobil så då fick jag pappas gamla och jag har lixom fäst mig vid den med nu då och nu är den typ borta Till bonus så har jag tappat bort mina nycklar också!!!! Jag vågar inte säga till mamma och pappa innan jag vet till 100% att dom är borta för att jag har ju inte letat så mycket än. Jag hoppas det löser sig...
Så, Gud som haver barnen kär,
se till mig som liten är.
Vart jag mig i världen vänder
står min lycka i Guds händer.
Lyckan kommer, lyckan går,
du förbliver, Fader vår.
Käre gode gud gör satt jag hittar mina nycklar och min mobil, jag orkar inte det här.
Jag har ju tappat bort dom nog med gånge så snälla gör satt jag hittar igen mina nycklar!!


Röd i ögat!

Holaaa. ännu en dag med dans och lekar har passerat, och idag har vi lärt oss bugg också. Det är faktist as skoj att dansa, jag gruvade mig helt totalt i onödan, jag menar jag hade typ ont i magen igår innan vi skulle dansa för att jag

trodde att det skulle bli tråkit jag kände bara " vad fasen ska det här vara bra för?!" Men nu tycker typ alla tjejerna att det är skojit. 
Men dock så har jag haft ont i ögat idag.. Jag vaknade imorse av att det nästan sved i ena ögat sen när jag tittade så var det lixom svårt att titta, sen senare så blev det bara värre och värre och nu ser jag ut som en knarkare.. Mitt öga är knall rött!  Alltid när något sånt här hender så blir jag typ värsta orolig och tror att jag ska böli blind eller att mitt öga kommer att vara rött resten av livet. Men mamma tror att det bara är en vagel(?) eller nåt sånt, men ändå det var ju självklart att jag ska bli röd i ögat nu när det är tillsammans vecka och sånt!
Tack och hej grymma värld. Puss


Fem sanningar om mig.

                                                                                
   Fem sanningar om mig!
1. nästan alla bilder som jag tar på mig själv ser ut som denna. Jag tycker att det är 100 ggr roligare att ta sånna bilder än såna hära vanliga.
2. Jag är världens mamma och pappa gris! Jag gosar med mina föreldrar,  Jag går på stan med dom och går och fikar och sånt, och det är jätte mysigt!
3. Jag faller bara för killar som är typ två tre år äldre, eller faller och faller men dom är mognare, mycket snällare, hundra gånger snyggare och dom vågar bjuda på sig själv och sånt. Inte alla kanske men många fler än i min ålder.
4. Det värsta jag vet är när någon kallar mig för fjortis. Dom som säger så till mig känner mig inte! Och tro mig jag går inte runt på stan och typ så fort jag ser en tjej smink på munnen och sånt säger jag inte fjortis.
5. Jag lyssnar på typ allt förutom måsart, jag tycker nästan att all music är bra.

Det var det. 
En sak ska jag bara berätta! När jag var typ tov så gjorde jag Elin och rebecca en music video, men efter ett tag så tappade vi bort den, och nu! Nu har jag hittat den, det var bara några fel på den som jag måste rätta till men jag tänkte lägga ut den här. Den är sinnes sjukt rolig!
Puss


Blä.

Hejsan, Jag mår illa. Det finns en kille i våran klass, och jag har fått typ världens psykbryt på den jäveln!
Nu överdriver jag inte, han går runt och tror att han är bäst, roligast och snyggast. I fredags tillexempel på engelskan så satt han och en annan kille och retade en kille och sa du din bög! nä, jag skoja bara hahahah. Och sen ba är du bög? homosexuel eller? hallå och den andra killen är ju som vem som helst och så sa han ba men lägga av nu. Och dom typ bara skrattade åt det. Och tillslut så sa jag men sluta nu. Det är inte kul! Och då börgar dom skratta och typ aa men du då fjortis. sen fortsatte dom så, snacka om att dom inte har några liv! Jag skrattar fan åt dom.  Och jag blir så trött på han. Sen så går han och tar tjejerna på brösten, han ska fan gå i åttan?! och alla typ men sluta nu men då svarar han bara : Det var en sån dag idag.
Barnsliga jävla tönt! Ville bara få ut det!

Stavar som en kratta.

Asså har ni märkt en sak? Jag stavar fasen som en kratta! Jag menar Flesk, Tillsamanns osv.. Jag var tvungen att komentara där längre ner. Det är nog därför jag har typ minus minus g på svenska stavning. Hehe alla jag känner typ säger att jag borde kolla igenom texten innan jag lägger ut den, men det gör jag men när jag nyss har skrivit en text så ser jag bara inte stavfelen.

Lång, lång, kort, kort.

Hejsan. Denna dag blev mycket roligare än vad jag hade tänkt mig, vi lekte en massa lekar, och så fick vi lära oss att dansa par dans typ foxtrox hehe jag vet inte hur det stavas. Och danse var rolig. För tjejerna var det hur enkelt som helst det var bara att gå baklänges och ta med höger fot ett långt steg, sen med andra foten ett till långt steg, sen med höger igen ett kort steg, sen med vänstar ett kort steg hehe fattar ni? Alltså lång, lång kort, kort :P.  Och sen var det för killarna att göra snurrar och.. ja några konstiga saker.  Men nu måste jag fixa några saker men brb. Puss


Tillsammansvecka dag1

Hejsan svejsan. Idag var det ju som sagt dans på skolan, och det var fan kul tycker jag. Berättar mer senare, SannaT vill att jag ska vara social med henne;) Puss

Hemma från Farfar.

Hejsan. Nu har jag kommit hem från Farfar och som vanligt som en ballong! Så jävla mätt:D
Nu ska jag och mamma göra en sista grej på uppsatsen som vi kom på medan vi var borta. Så jag hinner nog inte att skriva mer idag, jag önskar värkligen att jag hann skriva mer men jag har så förbannat med läxor sen måste jag ju vara med mina kompisar också, sånt är väldigt viktigt. Men ja som sagt så är det ju tillsammans vecka nu satt jag har inga läxor förutom min fantasy, Igentligen så skulle jag ha lämnat in den för en vecka sedan men jag har pratat med min lärare om jag kan få mer tid till den, för då kan jag nog skriva en riktigt bra en. Hehe jag har ju värsta planen för den;) 
Men vi hörs imorn då. Puss o god natt om jag inte hinner skriva mer sen. 

Söndag.

Hejsan idag är det Söndag, en ganska soft dag men ändå tråkig för att imorn är det skola. Det är tillsammans vecka nu på våran skola, och då kommer vi att ha dans på torsdag och då menar jag inte dans dans om ni förstår utan det är bugg och sånt. Det är ganska kul men typ varge dag denna vecka ska vi träna till det. Men det pinsama är att man ska bjuda upp och sånt där skit, jag tycker igentligen att sånt här kan vara riktigt roligt men jag tål fasen inte att se på när folk gör bort sig, det finns en massa töntar som bara nobbar alla som bjuder upp en. Fatta synd om dom, va fan säg bara ja och var lite trevliga jag tycker så jävla synd om dom där killarna som försöker vara lite snäll! Ja ni fattar, hehe av ren artighet :)
sov ju hos Sanna igår, så jag vaknade hemma hos henne men jag var tvungen att åka dirrek på dansträningen och så klart var det stormväder ute satt man satt ju fan och skakade som.. Ja jag vet inte vad. Det var iallafall konditionsträning idag, och det var jobbigt vi fick springa fram och tillbaka i salen och springa fortare ibland och sakta i bland och göra en massa konstiga rörelser osv, men Angelica hade inte ätit frukost stakarn så hon blev lite snurrig och så satt vi drog upp och köpte bananer och drick yogurt. Senare så gick vi bara omkring på Domus och luktade påå en massa goda saker, vi hittade tillexempel en salva som luktade chocklad, snacka om att jag blev sugen. Men nu har jag kommit hem så jag ska snart äta pizza sen ska jag och mamma sitta och skriva i uppsatsen. Puss

Halv två.

Kvällen bestog av: Först middag med Mamma och lovisa.
Sedan åkte jag och Sanna på bio och tittade på Valkyria och den var faktist bra, den handlar om under andra värlidskriget och om hur en del mordförsök på hitler gjordes. Den rekomenderas. Senare skulle vi åka hem och då var det Mulle, Andreas och Tobias som hämtade. Innan vi åkte hem så åkte vi först till skolans parkering och slirade det var as härligt, det var typ en meter drup snö satt när man svängde så hamnade all snö på bilen satt man inte såg ut, samtidigt så lyssnade vi på music på högsta volym, fan vad härligt det var. och nu har vi kommit hem och har ätit makaroner med smör och ketchup så jävla gott!  Jag kör med ketchup och smör och sanna kör med makaroner med bara smör så nu vet ni det.  Nu håller vi på att ladda hem Nära och Kära så vi ska nog ta och göra oss iordning och sedan mysa ner i sängen och titta på filmen. Puss och godnatt på er.


i väntan på maten

Kan maten bli klar snart? Jag är hungrig!


haha

tog bilden imot sannas tillstånd.



hahaha, jag älskar familjen wedmark!
snacka om familjen med leendet på läpparna! :D
jag & sanna sitter & läser massa bloggar & in kommer andreas med en macka -

andreas - här sanna, du får min macka jag vill inte ha den.
sanna - jag vill inte heller ha din macka
andreas- ät & håll käften.

sanna börjar smaska en liten tugga på mackan & känner lagret med med en massa smör, hon springer genast till köket & säger att mackan var äcklig. :)
sanna, du är cool.


len zeppelin- stairway to heaven

tänkte bara säga att jag och sanna har blivit helt galen i 70'tals rock!
ni får tycka vad ni vill, men jag står fortfarande fast vid att de äger!! :)
och låten här nedan har tom blivit utnämnd till världens bästa rocklåt genom tiderna,
ganska coolt tycker jag om jag får säga de själv. 
den är ju så godumligt härlig.
men ni måste lyssna igenom hela låten och flera gånger. den blir bättre ch bättre för varje gång.
gör mig en tjänst och lyssna på den!
dom kanske inte är så jävla vackra, men vem bryr sig, så såg man ju ut på den tiden.


 http://www.youtube.com/watch?v=Pv5bfS-M86E

slapp dag.

björn gustafsson, världens skönaste!

hejsan kära läsare!
 sanna sov hos mig igår natt så jag vaknade upp med hon bredvid min sida :)
morgonen började med att vi låg och drog oss i sängen ett ganska bra tag, underbart.
sedan steg vi upp och gjorde värdens frukost. men nyttigt doc. försöker ju att hålla mig borta från god sakerna.
sedan så gick vi ner till stan och tog en tipp där, där vi också träffade johanna och matilda.
men jag köpte inget för jag hittade ingentig som jag fastnade för!
hatar när sånt händer, man går och förbereder sig på att komma hem med fulla händerna med påsar.
så slutar de med att man kommer hem tomhänt.
iallafall.. efter stan drog vi hem till sanna och kollade på filmen: Björn Gustafsson ett livsverk.
den rekomenderas verkligen, sjukt kul!
sen så fick vi skuss av mulle hem till mig och nu sitter vi här och bloggar, läser bloggar och är allmänt datanerd.
Puss

:.:.:.:.:

Fuck! jag missade bussen.

Strumpor.

God morgon. Sovit gott? Det har jag gjort! jag somnade kl halv tio och vaknade kl åtta, tio o en halv timma för att vara exakt men det var några riktigt behövliga timmar kan jag säga.  Jag börgar ju tio o slutar helv tre. Och idag så ska SannaW sova här:) Och vi ska beställa en massa kläder, och titta på film och så blir det pizza till middag, yeah!

Jag har tänkt på en sak. Jag har aldrig strumpor, idag tillexempel så har jag en vit ooch en grå.. *Men vad skulle jag göra? jag hittade fasen inga strumpor, inga alls. Jag har till och medbörgat låna strumpor av pappa(!!!) Jag vet vad ni tänker. Jag får nog skriva strumpor högst upp på listan.
Jag önskar att min kamera funkade. Jag har så mycket jag vill ta kort på, och et skulle bli roligt att ha bilder på bloggen också :/. Men jag ska föröka lösa det på något sett.
Justin bieber, så himla söt! ha en himelrik dag och kväll om jag inte hinner att blogga ikväll. Puss.
 http://www.youtube.com/watch?v=eQOFRZ1wNLw

Billigt från min favvo affär.

Hejsan. Nu har jag kommit hem från dansen, det var roligt men eftersom det var första träningen i avanserad så var det lite svårt och så men det släpper nog:).
Nu har jag kommit hem och duchat och sitter i soffan med macka och mjölk och tittar på Harry Potter, MYSIGT.

Billiga saker från Asos(så klart).
ASOS Frill Hem Print Mini Skirt
Denna kjol är en av dom finaste, enligt mig alltså. Den kostar
290 kr.

ASOS London Asymmetric Hem Tee
Och den här häftiga tröjan kostar 190 kr.
ASOS Double Wrap Around Cuff
Det här armbandet koster 120 kr, lite dyrt för ett armband men jag la ut den ändå
för att få lite insperation eller vad an ska säga.
ASOS Rock Skull Longline Vest
Och det här linnet kostar 165 kr.
ASOS Metal Bar Croc Lock Across Body
Och den här väskan kostar 177 kr.

Nog för idag, alla dom här sakerna har ju måttliga priser.
 Men tro mig jag lägger ut fler saker. 
Puss och god natt


Torsdag.

Hejsan. Torsdag är den värsta skol dagen av alla! Börgar från tidig morgon och slutar seeent, och vi har ju inga slappa lektioner utan typ engelska svenska matte och sådant. Men senare var jag med SannaW och nördade som vanligt! snackade om kroatien och sånt , heh det ät sjukt det är ett halvår tills vi ska åka och vi planerar vad vi ska ha på oss på flyet!! Men vi får inte prata så för då kommer säkert allt bara bli fel:P

Idag ska jag flytta över till mamma också, men innan ska jag träna, om jag får tag i Anelica det känns lite osäkert, men jag hittar henne nog heh.
Så nu vet ni det. Men jag hinner inte skriva mer nu. Puss

God natt.

Nu ska jag gå och sussa, japp kl nio och jag läängtar till sängen. det ska bli så mysigt att få ligga under täcket och mysa med min katt maja, hon har blivit som en stor kudde nu på vintern eftersom katter äter upp sig på vintern, fakta. 
en dålig och suddig bild men här är hon* Min lilla bebis.

God natt alla läsare<3


Äppeldricka med ingefära.

Ett litet tips!
Igår när jag var hos mamma så drack vi något som var riktigt gott!
Nämligen Äppeldricka med ingefära, och det är jätte enkelt att göra.
Det är bara att ta äppeldricka som man köper sen tar man en ingefära och skivar den och sen her man i skivorna i äppeldrycken. *Låt stå i några timmar i kylen, och voila! en läskande och god dryck färdig att serveras:)

Farfars flesk e gött!

Hejsan, Har varit med sannorna idag!!! hehe adrenalinkick! (eller ja hur det nu stavas) Jag slutade halv fyra idag jobbigt, men dirrekt så åkte vi hem till mig och så var Farfar hemma och var i full rulle med att steka flesk och göra morotsstuvning, hur gott som hellst speciellt när det är Farfar som har lagat det sen blev det honungsmelon, hehe.
Ja iallafall så kom vi hem och satt vid datan och chillade. sen var SannaT tvungen att åka hem och käka, sen var det bara jag och SannaW heh ganska logist väll.
Igår var jag ju hos mamma och hon hjälpte mig med min uppsats, och det gick fan skit bra ju. Mamma är väldigt duktig på att skriva texter och sånt så hon hjälpte mig till en riktigt bra uppsats om jag får säga det själv. Och igår så köpte jag ju en skol väska också. Det känns faktist lite patetiskt med den den enkla väskan som ser ut som vilken som helst när man kollarpå dom andra roliga som kostar typ en miljon enligt mig alltså. Men jag är nöjd med väskan jag velle ha en stor skolväska och nu har jag det:)
Puss
Hoobastank The reason
 http://www.youtube.com/watch?v=lQ12Cg3dsCI
The killers Human
 http://www.youtube.com/watch?v=d97XFGR_IP0

Köpte ny väska idag.


Hejsan idag på stan så köpte jag en svart enormo skolväska(den kostar 249kr). Den är inte dirrekt någon intressant väska, men den är enkel och fin som jag kan ha skol saker och gympa kläder i. Så välkommen hem:)
 
Men denna väska tycker jag var lite piffig (och den kostar 199kr). Jag funderade på att köpa den med, men om jag ska
köpa en liten väska ska jag nog satsa på dom som jag tidigare har lagt ut ;)

Puss

Hej hej hallo.

Hejsan. Jag har sov morgon idag till tio, skönt! Ja idag ska jag på stan med SannaW igen för att hon ska få bli sminkad på parelle, hon fick det i julklapp, hihi. Senare ska hon och jag beställa kläder från.. Ja just det Asos, moahahah.
Senare ska jag äta middag hos mamma se ska hon hjälpa mig med min uppsats om Eliv Englesson som är min morfars far och han uppfann någo propeller grejer som är ganska kända, och då ska mamma hjälpa för hon kan väll mycket om honom. Så jag kommer inte att hinna skriva något mer idag. Men vi ses imorn iallafall.  Puss


Hippie bandet.

Jag tycker att det är riktigt snyggt med hippie band! Här kommer mina favosar.
ASOS Plaited Triple Row Headband

ASOS Set of Two Plaited Thread Hairband
ASOS Braided Headband
Just det här kanske inte är ett hipie band, men det är ett jävligt snyggt hårband! Du vetsom dom har på mama mia, sofie när hon ska gifta sig så har hon som en fläta i håret, och jag har alltid försökt att göra den dära flätan men jag har aldrig lyckat.. Men här är ju lösningen, bara det är rätt färg så;) Men nu måste jag ut med Jossi han ser ganska nödig ut min älskling. Så jag har lite bråttom. Puss

25 minus.

Hejsan, hemma igen. Brr, det är hur kalt som helst här tror det var runt 25 minus så det går knappt att andas ute. Men jag har laddat med en stor kopp med varmt kaffe och tänt brasa och satt på mig varma sockor med en tjocktröja så jag tycker att jag har det riktigt mysigt nu.
 På stan hittade jag inte så mycket faktist, jag är för fast vid Asos kläderna, hehe nörd!
Men nu är jag hemma och ska skriva, kanske kanske skriver ett inlägg ikväll.Om inte så ses vi nog imorn, om jag inte är för upptagen med uppsatsen då också. Puss

Idag ska jag.

God morgon. Idag ska jag först på skolan So, tyska, matte sen slutar jag och då ska jag gå på stan med SannaW. Sen ska jag hem och plugga så var berädd(eller hur det stavas) på att jag inte kommer att skriva så mycket nu i veckan heller.
Men nu måste jag gå satt jag inte missar bussen. Puss

Twiligt.

Hej.
Är det konstigt att jag inte har sett Twiligt? Japp jag har inte sett den, typ alla jag känner har sett den och den värkar as bra.  Och alla typ svimmar när dom hör att jag inte har sett den, hehe. Är den så bra?
 http://www.youtube.com/watch?v=z0Bbw3G_bxk

Musik

Music. Här kommer några av mina favo låtar.
The reason hoobastank. Jag vet jag vet den är gammal, men jag har lixom hittat tillbaks till den:) Jag hittade inte den riktiga musik videon, men harry potter var ju med på denna så det gör inget , för mig iallafall.
 http://www.youtube.com/watch?v=lQ12Cg3dsCI
Coldplay fix you

 http://www.youtube.com/watch?v=TBO6_u6Mb6s
Coldplay clocks
 http://www.youtube.com/watch?v=HDFmuOtKrBc&feature=related
Coldplay speed of sound
 http://www.youtube.com/watch?v=-iLt1U7A2-s&feature=related 
Coldplay the hardest part
 http://www.youtube.com/watch?v=6Dod1zQuleM
Thin lizzy
 http://www.youtube.com/watch?v=RZ9DrVqI2yE
Terens jay one blood

http://www.youtube.com/watch?v=F4ABqTblGf0
Så, det var några av dom. Nu måste jag hoppa in i duchen
Puss


Asos igen.

Jag har blivit kär! Asos har blivit min nya favo affär nu, allt är ju snyggt! Jag sitter med miniräknaren i högsta hugg just nu.

ASOS Colour Block Bow Jersey Dress

Public Beware Frill Sleeve Burn Out Top

ASOS Geometric Stripe Oversized Tee

Gestuz Open Side Loose Tee Dress

Marc B Chelsea Quilted Chain

Diesel Black Gold Lace Front Ankle Wedge Boot

Vilket är ditt favo plagg? mitt är nog.. eh typ allt!

Pusspåer

Loppis.

Hej. söndag idag= Jag och Elin var på loppis, haha. Vi åker varge sommar till stockholm några dagar, och vi har alltid sparat pengar men i år säljer vi på loppis(hah). Det är faktist roligt. Jag menar vad mycket annat gör man på en söndag? Men det är alltid en tant som säljer asa gott godis, men jag och sanna och sanna har fått för oss att vi inte ska äta godis och sånt. Och det har aldrig varit så jobbigt som nu, Elin satt med klubba och massa kolor jag det bara rann i munnen.
Haha Och jag köpte filmen Anastasia som jag älskar, jag har typ velat ha den sen jag var noll år  så nu har jag äntligen fått den fjorton år senare:) 
Puss 

RSS 2.0