Dansen

Hej!
Träningen har gått skit bra och nu känner jag mig rätt så död! Jag menar först så joggade jag, sen cycklade jag ner till Dawes ( danskolan jag går på) dansade disco en timma, sen flumma/dansa en timma till, sen dansa hiphop en timma, sen cycklade jag hem med bara uppför! så jag känner mig rätt så nöjd nu:) Fy faan vad roligt det var att dansa igen! det känns så himla bra, shoit nu när jag väl har börjat dansa igen så fattar vad jag har saknat det!

 Nu ska jag gå och sola!
Puss

Söndag

Hej hopp gummi snopp:) Idag är det terminens första dansträning! det ska skit kul, det kommer att bli en riktig träningsdag idag. Jag har u redan varit och joggat sen blir det två timmars dans:) Känner mig duktig såna här dagar. Sen när jag kommer hem så ska jag först gå och sola solarium( jag vill få tillbaks min Fina sommar bränna, jag fruktar värkligen att det typ är höst nu!!!!!!), sen ska jag hem, ducha och äta middag med lovisa och mamma sen ska vi hyra film ♥Mysigt♥!!
 jag började dagen med några godisbitar, Youk! Jag hatar godis på morgonen, jag får bara ont i magen. Så nu vet ni det:P.
Aja jag ska nog ta ch göra mig klar till dansen. Puss


Min Fina bränna.. Jag längst till vänster.


OHLALA

Lindex Shop Online - Ryggsäck
"99 krr på Lindex

Lev livet.

hej. jag sa i förra inlägget att jag skulle lägga ut bilder på min köp från idag. Jag hittar inga så jag orkar inte, men jag kan iallafall Säga att jag köpte ett par högmidjade svarta jeans, Ruoge, Skinnkjol, halsband och Strumbyxor:) Och nu på måndg så ska jag köpa mig ett par svarta skor och roliga tröjor som jag kan ha till braxerna och kjolen;) Skönt att ha pengar♥!! jag har inte shoppat riktigt sen i våras, sen så har jag bara sparat till min, Sannas och Elins stockholms resa.. Men det var det faktist värt! Men ska göra såna saker som man blir lycklig av, sånt som är riktigt roligt eller saker som man inte gör ofta. Det mår man Bra av! och då orkar man de jobbiga sakerna som kommer då och då i livet. såå lev livet nu!
-Sätt på denna mysiga låt, och ring dina kompisar och planera något roligt som ni kan göra nån gång, som till ex en tjejmiddag med mycket musik, sen är det ju inte olagligt att bjuda hem några sköna killar oxå;)


Elin olssons födelsedagskalas= tjejmiddag= hur kul som hellst!!!

Hahah

Haahhaha, jag och elin. jag har just fått en chock av en bild på mig.. he he


Vi hade värkligen så kul som det ser ut:D

Sttockholm.:D

Sanna och jag! ♥




Lev livet! Puss♥


Helluu

hejsan hejsan. Hur mår ni?njag mår väll bra, jag är väldigt trött så det är skönt med helg nu:) En vecka av skola.. hur fan ska jag överleva ända till jul?! hehe. Ja annars då? jag var på stan med Sanna och Ida och köpta för första gången på läääääääääänge lite kläder, och det bästa  är att jag har kvar pengar så jag ska nog gå på stan på måndag;) Ska lägga upp bilder på sakerna jag köpta sen.
Det var det!

Puss från Märta♥

Godmorgon

Godorgon. Jag skulle göra vad som hällst föratt få sova nu! Eller att få göra om sommarlovet, då skulle jag kunna sova mycket. Men nu är det skola, och en HEL höst termin framför oss. Såå vad gör man då? Satsa på skolan och sov så mycket som det går, och umgås MYcket med vännerna, Typ. Seriöst jag måste ta och inse att det är skola nu och börja med lite, Liiite rutin aktiga saker, så som att kanske gå och lägga mig i tid. Det är hellt sjukt vad trött jag är, det är jobbigt att lyfta upp kaffe koppen, det är jobbigt att skriva på datan (?!) ..
Aja i eftermiddag så ska jag ch några kompisar till gymmet och göra lite nytta för våra kroppar.
Jag hoppas att ni får en bra (pigg) dag:). Puss

GAAh i'm soo pigg.

Veckans läckerbit

Hej hej hallå! Dags för veckans läckerbit!!!!!!!!ÅÅÅååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå
Denna veckaaa bliiiir deeeeett.. deeeeeeet:Pete Wentz







Ja det var det! erkänn att han är riktigt snygg. Jag kan ju inte vara ensam om att tycka det;)
Pusssss

OHLALA

Fina höst skor. Det gick inte att kopiera dom, men dom finns här! Skit snygga! och inte kostar dom e förmögenhet!


Skolan

Hejsaan. har varit på skolan idag, jobbigt är det. Massa anledningar gör att jag bara vill bort, men ändå så är det väldans kul samtidigt. HMM!  Jag är även skiit trött för att jag inte kunde sova igår kväll, kollade på Twilight..hehe. Så klart var det när jag började den fruktade timmen............ 8 ...........
ja annars då? kommer snart med ett inlägg om något skoj. jag har en plan om vad jag kan skriva om:)
Puss

Dålig hår dag?

Dålig hår dag kan fixas lätt med ett diadem:) Här är två söta och enkla (man kan hitta roligare) från HM:

19,50kr.


39,50kr
Eller en hatt!

99 kr på herr avdelningen.


Det var det. Pussss♥♥

Hemma

Hejsan.. Första skoldan var idag då! Det var väll okej, men inte mer än så av en massa anledningar..
Nu har jag ätit mellanmål så nu ska jag rulla iväg till Ida och så ska vi ut och jogga=) Det ska bli skönt att få röra på sig, har inte tränat nåt mycke alls i sommar, sommarn är helt enkelt ingen bra tränings period för mig.
Sen efter träningen så ska jag rulla hem till Lovisa och mamma. Käka middag sen rulla vidare till Dawes för möte=) Sen ska jag hem och göra mig iordning för sängen, ska försöka komma i säng tidigt.  Jag har iallafall ganska full rulle nu i eftermiddag så jag vet inte om jag hinner att blogga nå mer, vi får se=) Men nu måste jag dra. Puss♥

Skolan

Hej hej skola idaag! KUL!! Naaat....
Jag har typ panik för att det är skola idag! Men det ska bli skönt och roligt att börja i 9 ian, men ändå vart tog sommarn vägen? det var ju bara några dagars sol sen blev det regn, ENBART. det kan vara mysigt med någon regn dag så där ibland men fasen inte varge dag. så för mig är hösten INTE välkommen.......................

Jag vill ha sommar.

Iallafall så är det skola idag och jag vill inte gå dit. Är skit avis på Sofi som ligger på en strand i turkiet med en drink i handen eller nåt:P Hon bor på typ ett fem stjärnigt hotell. ÅÅÅÅÅÅÅÅ
Kan även berätta att jag absolut inte kan lyssna på Coldplay, jag får bara ont i magen då. Skulle göra vad som hellst att spola tillbaks till lördag. Jag älskar coldplay. Dom är så jävla coola och bra!.


Ha det så himla bra nu Sofiu!! 

Vilket vimligt inlägg det blev. Ha det så bra nu då! på skolan
Pussssss♥

Coldplay

Heejsan! i helgen så var jag på Coldplays konsert med SannaT, Lovisa, Pappa och Lars. Det var det coolaste jag har varit med om! Jag har alldrig varit på en konsert, så det här var försa gången och det är fanemej inte den sista gången. Det var en av det lyckligaste kvällarna i mitt liv! sånt borde man göra oftare. Sånt som gör en lycklig, för att då orkar man med det jobbiga. Puss




Så får du råd med allt i höst!

Visst är det svårt att få till de rätta outfitten till hösten? det tycker jag iallafall! Det är ju mycket lättare på sommarn, då är det bara att dra på sig ett par shorts( högmidjade eller vanliga) och en rolig tröja så är man klar.. Nu på hösten måste man ha byxor, vanliga tröjor, koftor, kavajer, jacka, skor.. Plus att man ska ha smink och skönhetssaker. ja lite av allt, det tar ju typ aldrig slut.. man vill ju gärna ha iallafall två par skor och man vill ju gärna ha många tröjor och allt det där. Jag som bara får några hundralappar i månaden har det svårt på hösten, hehe. MEN.. Men jag har nu hittat några knep som nog ska vara bra:'D
Tips nr 1:
I höst är det mode med stora kavajer och vaderade axlar! Modet kommer ju nästan alltid tillbaka, och sådanna kavajer kan du säkert få tag i från mamma din eller farmor/mormor. Om inte så kan du dra till en
second hand affär. På sådanna ställen har jag fyndat fin fina kavajer för 50 kr styck:) Och om du tror att folk ska reta dig för det så är den jäveln en omogen tönt som bara är avis för att du fick tag på en så jävla snygg jacka för ett billigt pris och att du då hade råd att köpa två till tröjor plus en mascara osv:D!!! moahahaha Men det behöver ju inte bara vara kavajer som du kan fynda, jag har bara hittat kavajer men jag vet folk som har köpt coola skor och väskor där!
Tips nr 2:
Använd sommaren chinos och gör dom lite höstagare. I sommar har du kanske använt dom med ett linne och halsband. Nu i höst kan du kanske använda dom med en fin/utstickande kofta med ett coolt halsband och en hatt? eller varför inte använda din kavaj till?
Tips nr 3:
Sminket............
Lägg undan så mycket pengar som du vill spendera på smink varje eller varannan månad och köp det du behöver då. Sen behöver du väll inte lägga så jätte mycket pengar på smink! jag menar det är ju finast när man ser fräch ut med en lätt makeup, eller hur? till vardag brukar jag bara ha mascara, mineralpuder och lite kajal ibland. Till fest har jag lite coola ögonskuggor och så woila! Kajal kan du få billigt på HM, mineralpuder kan du få billigt på Wet n wild! ögonskugga kan du köpa nån gång ibland när det är rea eller nåt:) all smink kan du faktist köpa på rea !
Tips nr 4:
Jeans är ju nått som man alltod vill ha, det går ju aldrig ut! såå måste du köpa nya om du redan har ett par? jag köper nya när mina går sönder. Satsa istället på att köpa ett par högmidjade braxor eller varför inte något helt annat? om du inte behöver ett par byxor förstås.
Tips nr 5:
Va faan, du kan ju inte spendera dina pengar på enbart kläder/smink! Du kan väll spara en hundring som du kan gå på bio för eller nåt sånt. Du måste ju ha kul eller hur?

Förslag på vad du kan köpa!
Fynd från Monki!

Skinkjol, 300 kr.


500 kr.

500 kr.

500 kr.

350 kr.

80 kr.

400 kr.

Gina trickor fynd..


 
 
 
 
 

HM fynd.


350 kr.

199 kr.

399 kr.

299 kr.

149 kr.

399 kr.

Bik bok fynd!

249 kr.

199 kr.

199 kr.

Det var det! nu har jag jobbat på detta inlägg ett tag så jag är nöjd nu:)
Men nu vet du iallafall hur och vad du ska köpa i höst;)

PUsssAAArr

Veckans läckerbit


Ska börja med en fånig/rolig grej, nämligen veckans läckerbit........ HAHAHAHAH.
Gissa vad det kan vara..?
Det är mig ett rent/frächt nöje att f prsenteraaaaaaaaaAAAAAa Veckaaans LÄÄckerbiiit!

Själv så faller jag för lite bad boys så där, hehe. Med tatueringar och lite ja rockit eller ja.. bad lixom hehe..

Såååååååååååååå
Denna vecka blir det Johnny Depp! Grattis grattis grattits!


Checka blicken.







Kolla in nacken, Drööömmen..






pirates of the caribbean















Vem blir nästa veckas läckerbit..?


Stockholm.

Hejsan hejsan..
Har varit i stockholm i några dagar med SannaW och Elin:). Det har varit jätte jätte kul, eller ne förlåt HUR KUUUL SOM HÄLLST!!!!!!!            

Alla glömde kameran så.. det blev inga bilder dirrekt............ smart as!  Vi har iallafall shoppat, gtt på grönan, hälsat på Elin brosa med familj osv:)
Det har iallafall varit BÄST!!

Har vatit skönt att skippa bloggen ett par dagar.
Puss


Hej alla glada

Hej alla glada, hej alla jämtlänska! näreå, hehe..

Har lite bloggtorka, återkommer när jag har nåt intressant att skriva om:)

Pussssss

Ska iallafall gå på stan med Idaa! kanske får nåt kul att skriva om då, det händer alltid nåt när man är med henne♥


Inget namn

Tjuuu!
Hat nu haft det bra? det har jag, det har varit fint väder så jag har inte haf en vidare lust att sitta vid datan:)


Igår så var jjag hos kalas hos EinO. Fy faan vilken lyckad kväll! Vi åt som grisar och lyssnade på michael jackson/fågeldansen/axlarknätå/ vänsterben/macarena/ketshup osv.. Och vi dansade till alla låtar, så fula vi är! Vi körde sanning eller konka. Ja det var iallafall jätte mysigt! Nu ska jag göra mig iordning, vi jejer tänke åka till storsjön och bada men vi får se hur det blir med det för det är ganske mulet.. aja ha det bra♥
Puss

ElinO och Ida vid storsjön mitt i natten.


Min dag

Hej hej hallå! Fint väder är det idag, härligt! Jag , Lovisa och pappa tog båten och drog till ett ställe och badade senare kom pappas kompis Hans, och hens dotter som hade hundra tjejkompisar med sig, såg ut som ett dagis eller nåt:) Dom hade med sig motorbåten och en sån här ring som man kan åka efter båten, jätte kul är det! Det var iallafall jätte mysigt.

Nu ikväll ska jag vara med alla mina kompisar och spela vollyboll eller hur det nu stavas.. Det blir nog as kul. Jag vet inte riktigt vart vi ska vara jag skulle gissa på att vi ska vara vid storsjön.
Ne nu ska jag äta pizza! Anna (pappas flickvän) kom hem till oss och lagade det, Mumms.
Puss

Robert Pattinson

Jag sitter och har tråkit för tillfället, Lovisa ska snart komma över till min sida av huset sen ska vi åka och köpa melon. Medans jag väntar så sitter jag och  söker på Robert pattinson på google............









Jag vet att det blev rätt många bilder men dom tar inte slut...

Jag och Lovisa chattar

Jag och lovisa sitter och chattar, i 10 meter ifrån varann.
Märta:
-Det kanske blir att jag stannar hemma ikväll ändå........... jag orkar inte cyckla dit och va där i två timmar sen cyckla hem igen.

lovisa :

-JAAAAAAAAA

-då drar vi och köpet melon?

Märta :

-Hahaha ja det kan vi:D


Mina dagar

Hejsan alla glada! Hur är läger?
Med mig är det hur bra som hellst! Jag har inte hunnit att skriva jag.. I Lördags så var jag iallafall på yran och såg Lady gaga, Erik hessle, amy mcblabla och många fler. Fy faan vilken kväll asså. Jag hade så jävla kuul! Jag åkte även karosell med Elin den bästa man kan åka med!  Sen så har jag varit i stugan och vilat upp mig, Elin hängde med. Vi har fiskat(vi har sammanlagt fått över 20 fiskar),gått omkrig och skrattat, spelat spingo, lagt ett petson pussel, ritat pratat om allt Allt som går att prata om Osv osv.........
Det har iallafall varit jätte bra!:D


Jag gillade faktist inte Lady gaga förut, men nu älskar jag henne!

RSS 2.0