Ont i magen

Hej hej:) Jag och lovisa har bakat en och en helv plåt med bullar, den helvan som inte finns längre är i våra magar så att vi har Liiiiiiiiiiiiiiiiite, bara liiiiiiiiiiiiite ont i magen just nu... tror jag ska ta en jogging tur sen satt jag känner mig lite bättre:P

Kan Även säga att jag såg den riktiga twiligt trailern(asså en "exlusiv" sådan:P) sådär hundrafemtioelva gånger imorse!  Jag dör säger jag bara JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖR. AAAAAAA!!!!!
Jag vet inte om jag klarar av att lägga ut den här.. Eller. jo. ne. hmm


Makes mej glad


Blir as glad av denna video!

Jag döör

O MY GOOOOODDD!!
Titta:
http://www.youtube.com/watch?v=AoCeXjaHWdI
 Så jävla snygg! Jag döör


Outfits fån HM, Dröööömen






Ett liiiiiiiiitet hörn av alla fina kläder man kan hitta på hm, ett liiitet hörn.
Jag vill bli rik! fan vad snygga kläder jag skulle köpa då!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag döör.

Träna och äta

Igåe var jag och Ida på träning! fy faan vad kul det var!! Vi körde ett body pump pass, och sen lite "fritt" i gymmet:) Gudd vad roligt det var, och skönt!  Jag och Ida tränar bra tillsammans:)♥

...........................................................................................................
Att röra på sig är ju så otroligt viktigt! Samma sak med att äta! Jag blir så jävla irriterad på tjejer som bara äter ett mål per dag och tror att det är bra och nyttigt?!!?!?!?!?! faan vad jag stör mig. så här är det. Man måste äta regelbundet varje dag( frukost, lunch, middag och mellanmål mellan åt.). Om man inte gör det så blir man jätte hungrig och så äter man helt plötsligt.. Man ska försöka att aldrig bli jätte hungrig utan bara lite hungrig, därför ska man äta ett mellanmål. Om man blir jätte hungrig så fungerar det så att kroppen "tror" att man kommer bli så här hungrig innan nästa mål och då lagrar kroppen maten som fett. Det låter ju kanske inte logiskt men tro mig det ÄR så! Fråga varenda dietist, alla kommer säga det. Sen tycker jag att det är viktigt att äta godsaker, själen behöver det:)

  
Ha det så bra idag! Fråga mig inte varför rosen kom dit (?!) Men ja.. Eh en ros till er alla fån moa!♥

Så får du råd med allt i höst.

Jag skrev detta inlägg innan jag hade skapat kategorn "Budgettips" och jag vill att den ska vara med här så jag lägger ut detta inlägg ingen:)
Visst är det svårt att få till de rätta outfitten till hösten? det tycker jag iallafall! Det är ju mycket lättare på sommarn, då är det bara att dra på sig ett par shorts och en rolig tröja så är man klar.. Nu på hösten måste man ha byxor, vanliga tröjor, koftor, kavajer, jacka, skor.. Plus att man ska ha smink och skönhetssaker. ja lite av allt, det tar ju typ aldrig slut.. man vill ju gärna ha iallafall två par skor och man vill ju gärna ha många tröjor och allt det där. Jag som bara får några hundralappar i månaden har det svårt på hösten, hehe. MEN.. Men jag har nu hittat några knep som nog ska vara bra:'D
Tips nr 1:
I höst är det mode med stora kavajer och vaderade axlar! Modet kommer ju nästan alltid tillbaka, och sådanna kavajer kan du säkert få tag i från mamma din eller farmor/mormor. Om inte så kan du dra till en
second hand affär. På sådanna ställen har jag fyndat fin fina kavajer för 50 kr styck:) Och om du tror att folk ska reta dig för det så är den jäveln en omogen tönt som bara är avis för att du fick tag på en så jävla snygg kavaj för ett billigt pris och att du då hade råd att köpa två till tröjor plus en mascara osv:D!!! moahahaha Men det behöver ju inte bara vara kavajer som du kan fynda, jag har bara hittat kavajer men jag vet folk som har köpt coola skor och väskor där!
Tips nr 2:
Använd sommaren chinos och gör dom lite höstagare. I sommar har du kanske använt dom med ett linne och halsband. Nu i höst kan du kanske använda dom med en fin/utstickande kofta med ett coolt halsband och en hatt? eller varför inte använda din kavaj till?
Tips nr 3:
Sminket............
Lägg undan så mycket pengar som du vill spendera på smink varje eller varannan månad och köp det du behöver då. Sen behöver du väll inte lägga så jätte mycket pengar på smink! jag menar det är ju finast när man ser fräch ut med en lätt makeup, eller hur? till vardag brukar jag bara ha mascara, mineralpuder och lite kajal ibland. Till fest har jag lite coola ögonskuggor och så woila! Kajal kan du få billigt på HM, mineralpuder kan du få billigt på Wet n wild! ögonskugga kan du köpa nån gång ibland när det är rea eller nåt:) all smink kan du faktist köpa på rea !
Tips nr 4:
Jeans är ju nått som man alltod vill ha, det går ju aldrig ut! såå måste du köpa nya om du redan har ett par? jag köper nya när mina går sönder. Satsa istället på att köpa ett par högmidjade braxor eller varför inte något helt annat? om du inte behöver ett par byxor förstås.
Tips nr 5:
Va faan, du kan ju inte spendera dina pengar på enbart kläder/smink! Du kan väll spara en hundring som du kan gå på bio för eller nåt sånt. Du måste ju ha kul eller hur? så att du kan visa upp dana fina kläder.

Förslag på vad du kan köpa!
Fynd från Monki!

Skinkjol, 300 kr.


500 kr.

500 kr.

500 kr.

350 kr.

80 kr.

400 kr.

Gina trickor fynd..


 
 
 
 
 

HM fynd.


350 kr.

199 kr.

399 kr.

299 kr.

149 kr.

399 kr.

Bik bok fynd!

249 kr.

199 kr.

199 kr.

Det var det! nu har jag jobbat på detta inlägg ett tag så jag är nöjd nu:)
Men nu vet du iallafall hur och vad du ska köpa i höst;)

PUsssAAArr

Fett hår.....................

Har du inte tip att tvätta håret ibland?

Proffs torr shampoo är skit bra om man har fett hår. Den funkar värkligen. Kostar 45 kr och man kan köpa den lite här och där( hm, Åhlens m.m )



Sen är det ju ingen fara om man har fett hår nån dag, eller hur? låt håret bara va eller sätt upp håret i en toffs. Sen om någon skulle komma och säga Vad fett hår du har(?! OM nån skulle säga så..) Då kan man väll bara svara, Haha sexit eller hur? Svårare än så är det inte:D

Puss












Dance

Gud vad bra man mår när man har tränat, eller det är faktist skönt att träna också! as härligt. Idag har jag Dansat i tre timmar! härligt/Kul. Så nu är jag helt slut! Jag ska värma massa mat åt mig nu och titta på Filmen Tillsammans är man mindre ensam:) den är väldigt mysig, sen ska jag nog titta på en tll film, vilken? hmm.
Ne nu är soffan/maten alltför lockande;) Puss


Jag har glömt att visa en rolig grej! Förra veckan när Elin sov hos mig såblev vi sugna på eh.. kokosbollar. Elin ville jätte jätte gärna "rulla" dom medans jag duchade. När jag kom ut så såg jag detta:D Kokosbajskorvar.. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA så jävla braa!!! VA?!?!?! blir ni inte sugna?!? Jag älskar min och Elins humor, jag älskar tjejen också!

Tips

Hej hej hallå! jag lovade att göra ett inlägg om skönhets "produkter" från hemmet:) Här kommer dom!

Ansiktsmask:
Använd den en eller två gånger i veckan.
Blanda havregryn och ljummet vatten, rör om tills det är som en smet sen är det bara att he det i ansiktet. Ta bort den när den har stelnat. Det kan vara lite knepigt att he på det i ansiktet men det är bara att göra det försiktigt så får man till det. gör något lungt så länge den är på annars kan den lixom ramla av.

Peeling
Använd kaffesump son peeling! Det funkar värkligen jätte jätte bra. Har man celluliter så är just kaffe sump bra, det ska ha nån speciell värkan. Tro mig det funkar om man använder det två gånger om veckan ca.

Hårinpackning
Då kan man använda olivol

Lag dag

Hejsan på er! Alltid när jag skriver att jag har varit dålig på att uppdatera så brjar jag igen:) men som sagt det betyder inte att ag kommer att börja nu.

Idag har vi nior haft lagdag på skolan. Dvs vi har varit vid lillsjön och vi niorna har haft stationer där rester av ungarnar ( sexorna, sjuorna och åtterna ) Får gå till station till station:) Jag trodde att det skulle vara tråkit men det var riktigt mysigt ändå. vi hade skit tur med vädret och så!
Men nu ska jag göra ett nytt inlägg om saker i hemmet som du kan använda som tex peeling, ansiktsmask:)
Ses dårå. Puss

Bad uppdatering

Bad uppdatering, i knooow! men det händer inget intrssant så. det är ju inge kul att skriva ja idag har jag varit på skolan bla bla bla, sen på stan köpte inget bla bla bla......................
Aja puss

RSS 2.0