Utkast: Gud han ...


Gud han var ju riktigt gullig! jag såg aldrig på eurovision för att jag var på Dans SM.

Family guy


HAHAHAHAHAHA.  Ganska kul. Detta sysselsätter jag mig när jag inte är med kompisar:P

Jamtliiii

Hej på mig, eller dig. Jag ligger i mammas säng och tråkar. Jag antar att Elin och Sanna fortfarande sover.. Jag fattar inte hur man kan sova så länge? usch man slösar ort hela dan. Men iallafall så hade vi änkt att gå på stan men tydligen så skulle dettavarit en röd dag så det kommer typ inte vara några affärer öppna.. Ja, vad gör man då? jag är jätte, JÄTTE sugen på att gå på jamli, ni som inte vet vad det är så är det ett ute/inne museum för vuxna och barn. Det är jätte mysigt, man måste bara ge det en sjans lixom. Inne är det som ett vanligt museum med utställningar på gammla och nya saker, men ute har dom gårdar från olika tids tal. Alltså det finns hus från 1500-talet, och 1800-talet sen "bor" det fok där inne (utklädda skådisar) som gör sina sysslor:p låter ganska tråkit men det är inte det! det r jätte mysigt. Till stort fett bonus så jobbar min farfar där i kolbullestygan, han är förklädd till en farbror som bor i en kolstuga uppe på nåt fjäll med en massa andra killar och dom bakar kolbullar som man får smaka och sånt. Det är så mysigt att vara med farfar där:)
 Pusss

brända muffins....

Muffinsarna blev brända......................
Men dom är inte bräda inuti allafall, så jag ska ösa på med jordgubbar, grädde och vanijsås! det kanske blir gott ändå?
Ja det finns bara ett sett att ta reda på det!

Igårkväll.

Igårkväll så jag var med SannaW, hon är jätte förkyld så det var bara vi två men det räcker ju för att ha riktigt riktigt kul! När jag kom till henne så började vi prata o skoja lite, sen turades vi om att läsa Elvis och jag(?! hahah, ja den är så bra!), Sen tittade på en av den seriöst bästa och rörande film jag någonsin har sett! den hette i remember tita.. nånting sånt hette den:) Vi höll på att grina bort!

Idag är det midsommarafton, och jag ska stå för dagens efterätt!! *läskit*. Vi får se hur det gårr.. jag ska illafall göra mini tårtor, det låter avancerat men det är bara att göra muffins och sen göra dom som tårtor( typ cupcakes), lätt som en plätt. typ. Jag har iallafall börjat att läsa en ny bok, älskar att läsa! Det är en självbiografi av Lauren bicell:)

Puiissss

Sommar låten

En sommar(nåra år gammal) låt!
Den spelades i kroatien och då kom jag på den igen!! Älskar den. Gaah

Elvis Pricilla Presley!

Aloha!

Idag har jag för det mesta slappat tittat på olika saker som har med Elvis och Pricilla!
alltså jag är sån som måste ta reda på saker när jag får reda på något, alltså nu tillexempel så har jag läst en bok som heter Elvis och Jag( rulla ner) och när jag har läst klart den nu så måste jag söka på dom på youtube/google och läsa olika saker om dom osv.. När jag såg Whats love got to do ( en film om Tina turner ) så började jag kolla upp en massa saker om henne också, lyssnade på några av hennes låtar, hur hon ser ut i värkligheten och hur hon ser ut nu! (det finns många många fler som jag har läst om och sånt!) . Det är som ett intresse för mig! Och jag tycker att det är så himla kul. Nu lyssnar jag på en Elvis låt, och även fast det inte är min favo musik ( Men jag tycker värkigen om ALL sorts musik, det handlar bara om låten är bra!) så är det ett måste, hehe.
Gällande gammal musik så tycker jag att det är så töntigt att säga att det är dåligt bara för att det är Elvis eller The beatles eller ja jag vet inte. En i min klass hater Sara och hon älskar The Beatles och Led Zeppelin( jag tycker om typ två låtar av Led Zeppelin)Hon tycker typ om allt som har med 60 & 70 talet att göra. Ja hon är lixom en hippie! Collt alltså! Men iallafall hon står för att hon tycker om det, och det är det som är coooolast! ( undra om hon läser detta?:P)
Men ärligt talat, tyck om den musik du tycker om, och om nån säger typ "Elvis?! Han SUGER ju kolla hur han ser ut" osv säg då bara och, hans musik är skön:P hehe
Hoppas jag fick något sagt nu!
Pusssar♥

Pricilla 14 år, Elvis i 20 års åldern. Nykära!




Gifta o allt!


Youtube

You tube har laggat!!!!!!!!!!!!!!!!!?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Också?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Shoppat

Blogg.se cpade sig idag så jag har alltå inte kunnat blogga!

Idag så har jag varit på stan med Lovisa. Jag köpte ett body butter från The Body Shop med pärsika doft:

Och så köpte jag ett mag linne från Åhlens. Jag hittade tuvär ingen bild på den men jag hittade en bild som liknade den jag har!

Skildnaden är att mitt linne är snyggare, och så har mitt knappar hela vägen upp. Fattar ni:P Aja jag  nööjd iallafall, jag vill åk ner igen och shoppa lite till ör jag ärju inte pank:D ( ÄN!!!)


God morning!

God morning!

Tre kapare



Jag skrattar ihjäl mig!:D Hahahah

I väntan på ma...

I väntan på maten kan man göra många saker!

Som vadå?!

Sitta och rulla tummarna
♥Göra bubblor i munnen
♥Kolla vad klockan är, som nästan är samma tid som förra gången jag kollade..................
♥Be till gud att jag vill ha as fint väder, så där 30 grader kanske
♥Göra några fler bubblor i munnen
Be till gud igen?
♥Fundera på om jag ska skriva något i boggen, vilket jag gör men man kan aldrig fundera för mycket!

Ja......... vad gör man. HMMMMM






YES, nu är maten klar.

xoxoxo


Hallå, hej hej

Hej hej hallå!

 Igår var jag med elin, samma idag. Nu har jag åkt hem och ska äta middag. Senare ikväll så ska jag vara med SannaW, Sofie, SannaT och linn det blir kuul! Elin kunde inte vara med för att hennes syrra kommer hem till henne så hon ska väll hänga med henne.
Pussarrr

Bilder på mig och sanna

Jag sitter och läser lite i mina vänners blogg. Bland annat i Foodfriens.blogg.se. Och jag hittade en bild på mig och en på Sanna....................

Bilden på mig ser ju ut precis som jag är i värkligheten(förutom att jag ser lite sur ut) Högljudd!!!
Och sanna posar snyggt, som vanligt!!! Hur som hellst så diggade jag bilderna lite, vet inte varför?!

Lästips!

Lästips till stranden!


ELVIS OCH JAG

På baksidan av boken står det så här:
Priscillas berättelse om sitt liv med Elvis skildrar idolen, men också en man som är besatt av att skapa sig den perfekta kvinnan. Den skildrar också en man som gradvis förändras under inflytande av allt större doser lugnande och uppiggande medel. Miljöerna växlar snabbt: Bad Nauheim (där de träffades), Los Angeles, Hollywood, Palm Springs, Memphis, Las Vegas (där de gifte sig), Hawaii. Dottern Lisa Marie föddes 1968, men trots detta var Priscilla under denna tid en mycket ensam människa. Elvis var för det mesta bortrest: PR-turnéer, filmer, skivinspelningar tog hans tid. Priscilla blev nästan en fånge, om än i en gyllene bur. Priscilla var bara 14 år när hon för första gången mötte den man som skulle bli en av vår tids största legender. Hon var så ung att hon kunde formas till exakt den kvinna som Elvis drömde om och ville skapa. Han styrde henne i allt.
"Jag har tillbringat oräkneliga timmar med att återkalla stunder i mitt förflutna som är minnesvärda och viktiga för mig. När jag först beslöt att berätta den här historien hade jag ingen aning om vilken svår och känslig uppgift det skulle bli. Så mycket har sagts och skrivits om Elvis av de som kände honom väl men också av de som inte kände honom alls, men som sa att de gjorde det. Jag hoppades att kunna ge en bättre uppfattning om hur han var som man. Andra böcker har tecknat en bild som är föga smickrande. De har dröjt vid svagheter, underligheter, häftiga lynnesutbrott, perversioner och narkotikamissbruk. Jag ville skriva om kärlek och dyrbara, underbara stunder, men också om stunder fyllda av sorg och besvikelse, om en mans segrar och nederlag - många av dem med ett kvinnobarn vid sidan, som kände och delade hans smärta och glädje som om de varit en människa.
Min åsikt om boken:
Jag tycker att boken är jätte bra helt enkelt! coolt att dom träffades på ett så sump visst sett och så! Man blir inte uttråkad av att läsa den, tvärtom! Jag har läst om den flera gånger! och min kompis Sanna läser aldrig en bok spontant men denna ville hon läsa:P Det är kul att läsa om någonting som har hänt på riktigt också. Det är många fina bilder i den!

Pricilla och Elvis



Harry potter
Harry potter böckerna kommer ALLTID att finnas i mitt hjärta!!!
Man lär känna alla i boken och man lever sig in i den satt man börjar gråta när något hämskt händer och börjar skratta när något roligt händer. Jag vill tro på allt som har med böckerna att göra , jag vill också gå på Hogwarts och vara häxa det skulle vara drömmen!
Jag jag har inte så mycket mer att säga om böckerna. Dom är helt enkelt bäst, det går inte att förklara..♥♥
Framsidan på första boken, Harry potter och de vises sten. 

Och så klart Veckorevy!
Jag har alltid arit ett fans för FRIDA, men jag tycke inte alls om den längre. På framsidan ser den lockande ut men innehållet är ganska tomt! Så jag läser nu VR, love it! mode repotagen är så nära min stil som den kan bli, och allt som dom skriver skiver dom på ett roligt sett och jag blir väldigt inspererad! Hehe jag har önskat mig en premination( vet inte hur det stavas ) i födelsedagspresent! jag fyller ju 15 år om nån vecka, woho!

Jag köpte


Jag gjorde några köp under min semester!



Bland annat denna mascaa som jag har använt i typ ett halvår nu, och jag tycker att den är jätte bra! Mina ögon är ju väldigt runda och jag har ganska korta ögonfransar, men det blir jätte fint och frächt med denna mascara. ( köpte två st på taxfree)


Jag köpte denna kräm som är jätte bra! jag älskar den, man får skimmer på huden ovh det är lite brun utan sol i den (ca 59 kr). Den krämen är säkert perfekt att använda när man har dushat och skrubbat hela kroppen med dessa handskar:

ca 40 kr på Åhlens.     Jag köpte dom alldeles innan jag åkte så jag räknar dom som ett semestarköp:)

Alla dessa saker har numera blivit ett måste för mig:) Livet kommer att bli mycket lättare med dom här sakerna:D:D  (pfssss)

Hemmaaaa

Hejsan!

Nu har jag kommit hem från kroatien. heh jag sa aldrig "hejdå" till bloggen, men jag är inte dirrekt någon blogg nörd:p ´. -Jag skrver när jag har lust..  Men iallafall det var jätte härligt i kroatien( bilder kommer) vattnet, staden och ja typ allt. Eftersom att vi bodde påett tre tjärningt hotel så förväntade vi oss absolut INGENTING, men det var riktigt riktigt frächt! Det såg ut exakt som på bilderna. Men ett problem att på nästan varenda resturang så kunde dom typ ingen engelska så vi fick in fel maträtter stup i ett! och så innan vi fck våran mat så brukade dom komma in med en liten förätt( som vi nte hade bäställt ) och dom sa lixom varsågod! och vi ba åå vad snälla dom är som bjuder på en liten förätt! Sen när vi ska betala allt så stog det på kvittot att vi skulle betala förätten också..  Och då frågade vi om det och dom typ åjåj jag ska ringa min chef och bla bla. Sen hände det typ övrallt, heh.
- Men aja det var iallafall en jätte bra och mysig semester:D

Fitta

Svenskt uppslagsord
fitta [²f'it:a Uttal] fittan fittor subst.
kvinnans könsorgan (kan uppfattas som stötande)

kuk [ku:k Uttal] kuken kukar subst.
penis (kan uppfattas som stötande)
ollon [²'ål:ån Uttal] ollonet ollon ollonen subst.
främre del av penis

slampa [²sl'am:pa Uttal] slampan slampor subst.
slarvig el. lösaktig kvinna

heheh. Ännu roligare när man lyssnar på ordet!!! tryck på "högtalaren" så kommer det upp. AHAHAHAHHAAHAHHA

Snart åker vi!

Sanna Wedmark!
Bästa vän, snart åker vi!!  ♥

Det är inte direkt något lyx hotel( 3,7) men det blir ju lyxit att ha med sig Sanna. Moahahahah




Hallelulijah

Mamma är hemma!

HALLELULIAH

Dagens låt

Sanna visade denna låt från OC och jag älskar den!
The funeral band of horses.

Visst är den  bra? Puss

rubrik

Hola.
Det gick bra på stan idag( eller varför skulle det inte göra det?! heh) Jag köpte skor och bikini det blev denna:


Igentligen så ville jag ha denna bikini:

Men den fanns inte.. fast den jag köpte såg jätte bra ut på mig så jag är nöjd ändå.

Jaa vad mer kan jag säga.. Mamma jobbar kväll ikväll så jag är heelt ensam.. Vissa tycker att det är jätte mysigt och det tyckte jag med till en början.. Efter femtioelva gånger så tröttnade jag faktist konstigt.. nott! Men allvarligt det slutar för mig alltid att jag är så utråkad ( man har ingen film för dom har man sett tusen gånger osv..) att jag går runt i klackskor och sjunger med en deppig låt eller pratar med mig själv eller gå igenom en redovisning:P BULÄÄ jag vill inte ha det så!!!
Men nu säger mamma(pratar med henne i telen) att hon ska åka hem Gåtfärdig*
xoxoox

Hej hej

Hej . Det var ett tag sen.. ja som sagt jag är inte på humör för bloggen. men men.
Jag och lovisa ska på stan men vi var så trötta så vi la oss å soffan och vilar eller ja Lovisa sover, vi lyssnar på massa deppmusik och sånt. Haha det låter som att ´vi är värsta depp, men det är vi absolut inte.. jag menar på lördag åker vi till kroatien och det betyder också att skolan snart är slut och ja ni fattar rullen.  Ne jag tror nog att jag får ta och väcka lovisa nu så att vi kommer iväg nån gång, för vi ska fika lite innan vi drar, hehe. 
Men på stan ska jag köpa dessa skor iallafall.

Och en bikini men jag vet inte riktigt än vilken så jag lägger inte upp en bild på den:P
Men nu bad lovisa mig att göra kaffe, you know Fikatime!!! YES YES YES
xoxoxo

RSS 2.0